PREGUNTES FREQÜENTS

En aquest apartat, et mostrem les possibles incidències que et pots trobar a la plataforma per resoldre-les ràpidament i millorar la teva experiència.

L'apartat esquerre està destinat als usuaris que estiguin registrats perquè facin ús de la plataforma.

A l'apartat dret, trobem dubtes freqüents que es plantegen les empreses registrades a la plataforma.

Per usuaris

Quan et trobes en procés de selecció, et cal superar tres fases abans de ser el candidat escollit. La primera opció, "EN ESPERA" significa que l'empresa veu el teu currículum però no les teves dades personals. Per tant, cal que l'empresa realitzi un primer filtratge de tots els usuaris que s'han inscrit a l'oferta i seleccioni els que més s'adaptin a l'oferta. Aleshores, l'estat de l'usuari seleccionat per l'empresa canviarà d'"en espera" a "EN PROCÉS". En aquesta situació, l'empresa ja ha desvelat el perfil de l'usuari per obtenir-ne les dades personals i posar-se en contacte amb ell, a través del xat implementat a la plataforma o bé a través del telèfon o correu electrònic, per realitzar una primera entrevista. Finalment, en cas de ser el candidat escollit, l'estat de l'usuari passarà d'"en procés" a "SELECCIONAT". Enhorabona! Ets el talent que l'empresa ha seleccionat per aquest lloc de treball!

El temps que dura una oferta a la plataforma és de 30 a 60 dies. Durant aquest període, amb un marge de set dies, l’empresa anirà rebent avisos perquè decideixi l’estat de la fase dels usuaris que s’estan inscrivint a l’oferta. La plataforma penalitzarà a les empreses que no tinguin cap contacte amb els usuaris registrats a la seva oferta.

Si, ANDJOBNOW està pensat per a persones que vulguin treballar al Principat i no siguin residents. Facilitem de forma lleugera la selecció, tramitació i gestió de la contractació.

Sí, en el cercador de feina trobaràs totes les ofertes temporals que estaran actualitzades en tot moment.

A la pàgina web trobaràs dues opcions per visualitzar les ofertes: la primera opció és a la barra de dalt on indica “ÚLTIMES OFERTES”, la segona opció és dins del teu login, a l’apartat “Cercar ofertes”. A l’aplicació, trobaràs les ofertes a l’apartat “Explorar Ofertes”, on les podràs anar descartant lliscant el dit cap a l’esquerra. En cas d'haver descartat una oferta que era interessant, en la mateixa pantalla a la part superior dreta, hi trobaràs una icona amb el símbol prohibit on trobaràs les ofertes descartades. Per veure més ofertes hauràs d'emplenar les opcions del sector a l’apartat del currículum. En el cas que no es mostri cap oferta, el més probable és que el nostre cercador d'ofertes no hagi trobat l'oferta que encaixi amb les teves característiques. Així i tot, tan bon punt una empresa registri una oferta adient per a tu, et farem arribar una notificació i un correu electrònic mostrant-te aquesta oferta

Codi Nacional d'Ocupacions (CNO) és una classificació duta a terme per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) que té per objecte acotar els diferents àmbits ocupacionals per tal de poder garantir el tractament uniforme de dades estadístiques. Hem dividit el CNO en sis categories:
Directiu Tècnic professional
Empleat administratiu
Treballador de serveis
Treballador qualificat
Operador Pots trobar diferents CNO’s del País en aquesta pàgina web: https://www.cass.ad/sites/default/files/tramits/DLFE-1482.pdf I en l’enllaç següent trobaràs més informació al respecte https://www.cass.ad/sites/default/files/documents/BOPA%20CNO.pdf Et recomanem que si estàs buscant feina en diferents sectors i diferents CNO’s emplenis la part opcional per tenir un ventall més ampli d’ofertes.

Si l'empresa que t'ha seleccionat demana de fer una entrevista personal, hauràs d'assistir, però qui t'indicarà finalment si has sigut el seleccionat, serà ANDJOBNOW.

Si, pots inscriure't a tantes ofertes com trobis interessants segons el teu currículum.

Sí, pots abandonar l'oferta si no estàs convençut.

Per empreses

Si, us heu de ficar en contacte per telèfon amb ANDJOBNOW i farem els tràmits pertinents.

El nostre sistema de matching ajuda a seleccionar les ofertes i els usuaris que millor s'adapten a les necessitats inscrites.

Sí, a l'apartat d’ofertes tindràs un desplegable on sortiran tots els sectors, en seleccionar-ne un, veuràs el nombre de talents inscrits a la plataforma esperant una oferta en aquest sector.

Sí, però sempre es quedarà emmagatzemada en el teu historial d’ofertes finalitzades i podràs accedir a l'historial dels usuaris que has desvelat. Podràs descarregar els seus CV’s en format PDF. En cas de tornar a reactivar l’oferta, això et comportarà un cost.

Sí, et donem l'opció d’ocultar el nom de la teva empresa. Només es mostrarà el nom de l’empresa en el moment que desvelis els usuaris.

A la pàgina web trobaràs l’opció de visualitzar les ofertes a la barra de dalt on indica "ÚLTIMES OFERTES"

El nombre d'ofertes per empresa és il·limitat, es poden registrar tantes ofertes com candidats necessiti l'empresa.

Sí, però s'haurà de tenir en compte la importància d'indicar el candidat final.

Si, com a mètode de pagament, en disposem de totes les formes possibles i les que millor s'adaptin a les teves necessitats.

Descarrega la nostra aplicació mòbil

Disponible a Apple StoreDisponible a Google Play