PREGUNTES FREQÜENTS

En aquest apartat, et mostrem les possibles incidències que et pots trobar a la plataforma per resoldre-les ràpidament i millorar la teva experiència.

L'apartat esquerre està destinat als usuaris que estiguin registrats perquè facin ús de la plataforma.

A l'apartat dret, trobem dubtes freqüents que es plantegen les empreses registrades a la plataforma.

Per usuaris

Funciona d'una manera molt senzilla.

  • Registra't enla web o descarrega't la nostra App i emplena les dades del teu perfil professional.
  • T'anirem informant via email de les noves ofertes que s'ajusten al teu perfil.
  • Aplica a les ofertes que t'interessin.
  • Estar atents a l'evolució del processos de selecció per part de les diferents empreses.

Et desitgem tota la sort del món perquè trobar treball a Andorra et sigui realment fàcil.

Quan et trobes en procés de selecció, necessites superar tres fases abans de ser el candidat triat.

1r "EN ESPERA" significa que l'empresa veu el teu currículum però no les teves dades personals. En aquest moment, és necessari que l'empresa realitzi el seu primer filtrat d'usuaris que s'han inscrit en l'oferta i seleccioni els que més s'adaptin a l'oferta. Llavors, l'estat de l'usuari seleccionat per l'empresa canviarà

2n “EN ESPERA” o “EN PROCÉS”. En aquesta situació, l'empresa ja ha revelat el perfil de l'usuari per a obtenir les dades personals i posar-se en contacte amb ell, a través del xat implementat en la plataforma o bé a través del telèfon o correu electrònic de l'usuari, amb la finalitat derealitzar una primera entrevista.

3r Finalment, en cas de ser el candidat triat, l'estat de l'usuari passarà de “EN PROCÉS” a “SELECCIONAT”. Enhorabona! Compleixes el perfil que l'empresa ha seleccionat per a aquest lloc de treball!

El temps que dura una oferta a la plataforma és de 30 a 60 dies. Durant aquest període, amb un marge de set dies, l’empresa anirà rebent avisos perquè decideixi l’estat de la fase dels usuaris que s’estan inscrivint a l’oferta. La plataforma penalitzarà a les empreses que no tinguin cap contacte amb els usuaris registrats a la seva oferta.

Si, ANDJOBNOW està pensat per a qualsevol persona que vulgui treballar al Principat, tant residents com no residents. Les empreses són les que finalment decideixen si desitgen contractar perfils que ja resideixen al país o perfils que vénen de fora.

Sí, en el cercador de feina trobaràs totes les ofertes temporals que estaran actualitzades en tot moment.

Ala pàgina web trobaràs dues opcions per a visualitzar les ofertes. La primera opció està en la barra superior on indica "OFERTES LABORALS" i la segona opció està dins de la tevalogin, en l'apartat “BUSCAR OFERTES”.

En l'App, trobaràs les ofertes en l'apartat "EXPLORAR OFERTES", on les podràs anar descartant lliscant el dit cap a l'esquerra. En cas d'haver descartat una oferta que era interessant, en la mateixa pantalla en la part superior dreta, trobaràs una icona amb el símbol prohibit on trobaràs les ofertes descartades. Per a veure més ofertes hauràs d'emplenar les opcions del sector en l'apartat del currículum.

En cas que no es mostri cap oferta, el més probable és que el nostre cercador d'ofertes no hagi trobat l'oferta que encaix amb el sector on desitjaries trobar treball. Encara així, una vegada que una empresa registri una oferta adequada per a tu, t'ho notificaríem mitjançant un correu electrònic mostrant-te la nova oferta.

Codi Nacional d'Ocupacions (CNO)és una classificació duta a terme per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) que té per objecte delimitar els diferents àmbits ocupacionals per a poder garantir el tractament uniforme de dades estadístiques.

Hem dividit el CNO en sis categories:

  • Directiu
  • Tècnic professional
  • Empleat administratiu
  • Treballador de serveis
  • Treballador qualificat
  • Operador

Pots trobar diferents AMB’s del País en aquesta pàgina web: https://www.cass.ad/sites/default/files/tramits/DLFE-1482.pdf

I al següent enllaç trobaràs més informació sobre aquest tema: https://www.cass.ad/sites/default/files/documents/BOPA%20CNO.pdf

Si, pots inscriure't en tantes ofertes com trobis interessants segons el teu perfil professional.

Sí, pots abandonar l'oferta si no estàs convençut.

Per empreses

Si, oferim el servei de tramitació de documentació per a treballadors no residents tant si s'han inscrit en una oferta publicada per l'empresa com si directament l'empresa vol queAndjobnowgestioni la tramitació de documentació necessària per als no residents. Per això, ha de posar-se en contacte via mail o via telefònica ambAndjobnowsol·licitant pressupost d'aquest servei.

El nostre sistema dematchingajuda a obtenir candidats que tinguin el perfil adequat per a cada oferta, l'elecció dels candidats es realitza per part de les empreses.Andjobnowel que aconsegueix, és evitar que les empreses rebin candidats que no compleixen amb el perfil desitjat.

Sí, però sempre es quedarà emmagatzemada en el teu historial d’ofertes finalitzades i podràs accedir a l'historial dels usuaris que has desvelat. Podràs descarregar els seus CV’s en format PDF. En cas de tornar a reactivar l’oferta, això et comportarà un cost.

Sí, et donem l'opció d'ocultar el nom de la teva empresa. Només es mostrarà el nom de l'oferta i el nom de l'empresa quedarà ocult, encara que recomanem informar el nom de l'empresa ja que afavoreix a obtenir major nombre de candidats.

El nombre d'ofertes per empresa és il·limitat, es poden registrar tantes ofertes com candidats necessiti l'empresa.

Si no desitja utilitzar la passarel·la de pagament de la plataformaAndjobnow, es pot posar en contacte amb nosaltres via email o via telefònica per a veure les alternatives possibles de pagament.

Descarrega la nostra aplicació mòbil

Disponible a Apple StoreDisponible a Google Play